Katsojat

SM Riihimäki-ralli 2019 on Rallin SM-sarjan lisäksi tällä kertaa näyttämönä myös Juniorien SM-sarjan, Nuorten SM sarjan, Trophy-luokan sekä Naisten Cupin osakilpailulle.

Kilpailun erikoiskokeet ajetaan tuttuun tapaan ns. Lopen ja Hausjärven lenkkeinä. Kilpailu aloitetaan länsipuolelta Lopelta, jonka jälkeen piipahdetaan Riihimäen keskustassa, josta jatketaan itään Hausjärvelle ja viimeiset kaksi ratkaisu erikoiskoetta ajetaan taas lännen puolella.

Juniori SM luokkineen ajaa kilpailussa saman reitin kuin yleisen SM sarjan kilpailijat, sillä erolla että he ajavat erikoiskokeet ilman nuotteja.

Nuorten ja juniorien kautta on viime vuosina noustu tehokkaasti Yleisen luokan SM-sarjaan mukaan ja Riihimäellä onkin oiva mahdollisuus nähdä kilpailemassa tulevien vuosien isoja nimiä.

Kilpailun lähtö ja maali tuodaan aivan kaupungin ytimeen keskustan alueelle, jossa on samaan aikaan paikallisten yrittäjien järjestämä Shopping-tapahtuma. Ennen lähtöä kilpailijat kerätään lähdön odotusalueelle hyvissä ajoin, jolloin katsojilla ja medialla on hyvä tilaisuus päästä jututtamaan ja kuvaamaan kuljettajia.

Kilpailun yleisöerikoiskokeena ajetaan numerot 3 ja 4 Riihimäen varuskunnan alueella jonne on helppo saapua keskustasta non-stop bussilla seuraamaan kilpailua.


Reittipaketit tulevat myyntiin la 25.5. klo 8:00

Reittipaketin hinta on 20€

Myyntipaikat: ABC Riihimäenportti, Neste K Riihimäki, Shell Loppi, Oitin Taukokioski ja Neste Järvelä.

Rallin mainos

SM-Riihimäki-ralliin liittyvää taustatietoa

facebook.com/riihimakiralli
twitter.com/RiihimakiRalli
www.rallism.fi
www.autourheilu.fi